ITBB – Educația teologică aproape de tine!


Institutul Teologic Baptist din București, pe lângă programul de învățământ la zi,  organizează studii teologice la distanță. Programul de Învățământ la Distanță este singurul program de acest gen din domeniul teologiei acreditat în Romania. Prin acest program noi încercăm să aducem educația teologică mai aproape de credincioșii care doresc să se devină mai eficienți în slujirea pe care o fac deja sau pentru aceia care doresc să se pregătească pentru slujirea pe care Domnul îi cheamă. Învățământul la Distanță se adresează pastorilor, prezbiterilor, învățătorilor de studiu biblic, învățătorilor/învățătoarelor de copii și tineret, misionarilor.

Citește și: Prezentarea Programului de Învățământ la Distanță al Institutului Teologic Baptist din București

Prin acest program noi aducem educația în contextul vieții și slujirii credincioșilor români din țară și străinătate. Acest program este deschis pentru credincioșii din toate bisericile evanghelice.

Mai multe informații despre admitere puteți citi aici .
IMG_0450
Vă puteți familiariza puțin cu programul de învățământ la distanță prin vizualizarea unui material video aici  (faceți click pe aici).  Dacă doriți informații suplimentare depre ID puteți să mă contacți la coordonator.itbbid@gmail.comsau telefon 0748-108080

Înscrierile vor fi în perioada 4-15 Septembrie 2015.

 

Urmăriți o prezentare a programului ID realizată de către Lect. Dniel Fodorean, Prodecan Învățământ la Distanță

Vă așteptăm!

Daniel Fodorean

Prodecan Învățământul la Distanță

http://www.baptist-tm.ro/itbb-educatia-teologica-aproape-de-tine/

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.