Paradoxul vremurilor noastre …. (1)


Paradoxul vremurilor noastre în istorie este că avem clădiri mai mari dar suflete mai mici;

autostrăzi mai largi dar minţi mai înguste. Cheltuim mai mult dar avem mai puţin; cumpărăm mai mult dar ne bucurăm tot mai puţin.

Avem case mai mari dar familii mai mici, Avem mai multe accesorii dar mai puţin timp; avem mai multe funcţii dar mai puţină minte, mai multe cunoştinţe dar mai puţină judecată; mai mulţi experţi şi totuşi mai multe probleme, mai multă medicină dar mai puţină sănătate.

3 răspunsuri

  1. Tragedia veacurilor se va mentine pana cand se va intelege uniunea perfecta realizata de Dumnezeu in creatia umana:Scanteie divina+Suflet+umori+vas(lut),asa cum sugestiv este exprimat acest adevar in cantecul „Voia Ta, Doamne…”.PARADISUL este locul ce ni l-a pregatit Parintele Ceresc,paradoxurile vremurilor le creeaza orgoliile starnite de satan in oarba lui impotrivire .Ce ne revine noua ,oamenilor este sa primim invitatia la colaborare pentru a lumina Calea ,Adevarul si de a urma pe Mantuitor in misiunea Sa de a ne calauzi spre Viata vesnica.”O lupta-i viata ,deci te lupta cu dragoste de ea cu dor”ne-a spus Cosbuc si e bine sa ne luptam intai cu sinele nostru ,sa-i tinem vii langa noi ,in noi, pe Octavian Paler ,pe Goga ,pe Alecsandri,pe Eminescu si pe toti cei ce-au trecut prin viata fiindu-ne Faruri .Multumiri si felicitari lucratorilor site-ului „Istorie evanghelica „!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: