05 Decembrie 2010 – ziua sanctităţii vieţii


“…dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga și va cauta Fata Mea, si se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, ii voi ierta păcatul, și-i voi tămădui țara.” 2 Cronici 7:14

Iubiți frați în Hristos,

Dorim ca și anul acesta în duminica din 5 Decembrie 2010, când sărbătorim Ziua Sanctității Vieții, sa va alăturați misiunii M.A.M.I./IOCHEBED și tuturor celor ce lupta pentru viata, și împreună sa venim înaintea lui Dumnezeu cu post și rugăciune pentru poporul nostru.

Decembrie este luna în care ne amintim de nașterea Mântuitorului nostru Isus Hristos, ca venind în lumea noastră în chip de copilaș plăpând și nevinovat. Ma îngrozesc la gândul: din punct de vedere omenesc, ce șanse ar fi avut Mântuitorul lumii sa se nască în zilele noastre și în țara noastră unde 75% din sarcini sunt avortate (3 din 4 femei însărcinate aleg sa avorteze).

La 26 Decembrie se împlinesc 21 de ani de la legalizarea avortului în România. În toți acești ani aproximativ 18 milioane de copii au fost măcelăriți în pântecele mamei lor și aruncați la cosul de gunoi. Nenorocirea mare este ca milioanele de copii avortați au milioane de părinti afectați și împovărați.

Avortul poate aduce cu el: amărăciune, abuz, autopedepsise, adicții la alcool, la droguri, la mâncare, la sex, la pornografie; coșmaruri, depresie, frica, furie, gânduri de sinucidere, indiferenta, izolare, îngrijorare, insomnie, lipsa de pace, de liniște, de dragoste; minciuna, neînțelegere, neliniște, nepăsare, nesiguranță, necredință, separare de Dumnezeu, de partener, de cei din jur; tulburare, viclenie, vinovăție…și lista ar putea continua.

România  se considera o țară creștină, și totuși cine fac aceste milioane de avorturi în țara noastră…???

Statisticile ne spun ca aproape ca nu mai exista familie care sa nu fie afectata direct sau indirect de avort.

Toți am păcătuit și suntem lipsiți de Slava lui Dumnezeu. Haideți sa mijlocim și sa cerem ca Dumnezeu sa se îndure, sa ierte păcatele poporului roman și sa tămăduiască țara noastră al cărei pământ este îmbibat cu sângele nevinovat al milioanelor de copii avortați.

Acum, în secolul vitezei, când suntem tot mai în criza de timp și când programele bisericilor noastre  sunt tot mai aglomerate, haideți sa dedicam măcar 10 sau 15 minute în care sa venim ca biserica înaintea lui Dumnezeu și sa spunem ca și Daniel:“Doamne, noua ni se cuvine sa ni se umple fata de rușine, da, noua, împăraților noștrii, căpeteniilor noastre, și părinților noștri, pentru că am păcătuit împotriva Ta! La Domnul, Dumnezeul nostru însă este indurarea și iertarea, căci împotriva Lui ne-am răzvrătit!” Daniel 9:8-9

Dacă hotărați ca biserica, sau individual, sa va alăturați misiunii M.A.M.I. în data de 5 Decembrie 2010, va rugam sa ne anunțați printr-un  e-mail pe adresa:  mercyMAMI@aol.com saumami2002@comcast.net sau iochebedsv@fidel.ro ca să știm ca nu suntem singuri, ca sunteți alături de noi și mai mult, ca va pasa.

Va mulțumesc în Numele Domnului Isus și al bordului misiunii M.A.M.I. pentru suport.

 

Împreună în slujba lui Hristos pentru viata,

Lucia Petrila – director executiv M.A.M.I/IOCHEBED

www.mercysactionmission.com

Gabriela Antonesi – consilier Centrul Iochebed Suceava

Mihaela Pintilei – asistent social consilier Centrul Iochebed Suceava

 

Articol preluat de Suceava Evanghelică

Un răspuns

  1. […] 05 Decembrie 2010 – ziua sanctităţii vieţii Tue Nov 30, 2010 2:10 am “…dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga și va cauta Fata Mea, si se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, ii voi ierta păcatul, și-i voi tămădui țara.” 2 Cronici 7:14 Iubiți frați în Hristos, Dorim ca și anul acesta în duminica […] […]

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.