Comunicatul Comisiei Nationale de Propuneri via Revista Creștinul Azi


Comisia Nationala de Propuneri, înfintata potrivit Statutului Uniunii Baptiste din Romania (art. 104), s-a întalnit la Biserica Sfanta Treime din Deva pe data de 25 ianuarie 2011. Comisia Nationala de Propuneri a votat componenta Comitetului Executiv al Uniunii Baptiste din Romania propus în vederea alegerilor de la Congresul Cultului care va avea loc la Timisoara pe 19 – 20 mai 2011, dupa cum urmeaza:

Presedinte: Bunaciu Otniel Ioan

Vicepresedinte educatie: Negrut Paul

Vicepresedinte misiune: Iuga Romica

Vicepresedinte pastorala: Tinco Ilie

Secretar general: Tutac Ionel

Secretar general adjunct: Milutin Ilie

Potrivit Statutului Cultului, propunerea Comisiei Nationale de Propuneri va fi trimisa Comunitatilor în vederea prezentarii acesteia în Adunarile Generale care pot propune si alti candidati. Candidatii pentru alegerile care vor avea loc la Congresul Cultului vor fi cei care vor fi votati de catre Comunitățile regionale în Adunarile Generale.

Potrivit deciziei Comisiei Nationale de Propuneri, o copie a procesului verbal al sedintei va fi transmisa Comunitatilor regionale pentru informare.

Sursa:  Revista Creștinul Azi

3 răspunsuri

  1. […] în primul mandat dar, decizia în final va fi a frățietății din Uniune. Apreciez încrederea Comisiei Naționale de Propuneri care m-a propus pentru funcția de Președinte urmând ca fiecare Comunitate să ia în discuție […]

    Apreciază

  2. […] Comunicatul Comisiei Nationale de Propuneri via Revista Creștinul Azi […]

    Apreciază

  3. […] Comunicatul Comisiei Nationale de Propuneri via Revista Creștinul Azi […]

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.