Iosif Ton – 30. Teodorescu Ionel


Iubitii mei,

Suntem intr-un turneu de predici si cursuri. Dupa ce am fost o saptamana in Arizona, acum suntem in Charlotte, North Carolina, iar maine, cu voia Domnului, mergem la Chicago pentru patru zile de program intens de predici si cursuri. Abia luni, 14 februarie zburam spre casa in Portland, Oregon.

In timpul acesta nu vad cum as putea scrie alte articole. Profit de acest gol de productie si public o scrisoare de la Ionel Teodorescu, care lucreaza cu Campus Crusade pentru Europa de rasarit, cu sediul la Budapesta. El face o serie de precizari bine venite la un articol al meu. Este o critica constructiva si binevenita Un model de colaborare crestina. Ii multumesc si pe aceasta cale.

Teodorescu Ionel

Frate Iosif,

Va rog sa-mi iertati indrazneala de a comenta articolul 25 postat de dumenavoastra despre “Vindecare si eliberare”. Chiar si pentru mine mai necesita cateva clarificari:

1. Chiar la inceput spuneti ca: “Am văzut însă că la Nazaret nu a fost suficientă puterea Domnului Isus, ci a fost nevoie și de credința consătenilor Săi.”

Citeste mai departe…

Articole similare

Pagina Cazul Iosif Țon –Străjerii

Cazul Iosif Țon- listă articole pe Istorie evanghelică.

Cele 25 de mesaje ale pastorului Iosif Țon apărute după asocierea sa cu Mișcarea Străjerilor, prin intermediul cărora își prezintă teologia, se regăsesc listate cronologic aici

Mesaje ale pastorului Iosif Ton in care scrie despre ceea ce crede si gandeste (1) Mesajele 1-25

Iosif Ton – 26. Isus din Nazaret si Duhul Sfant

Iosif Ton – 27. Cu Domnul Isus in Sfanta Sfintelor (1)

Iosif Ton – 28. Cu Domnul Isus in Sfanta Sfintelor (2)

Iosif Ton – 29. Cum ramanem in El

9 răspunsuri

  1. […] Iosif Ton – 30. Teodorescu Ionel […]

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.