Biserica Baptistă Betel Făget – Serbarea de absolvire a promoției 2015 a Institutului Teologic Baptist din București (12.07.2015)


Astăzi, duminică, 12 iulie 2015, în cadrul serviciului religios de dimineață la Biserica Creștină Baptistă Betel din Făget, județul Timiș, a avut loc Serbarea de absolvire a promoției 2015 a Institutului Teologic Baptist din București.
Conf. Univ. Dr. Daniel Mariș, rectorul Institutului Teologic Baptist din București, a salutat pe cei prezenți și a transmis un mesaj de încurajare prin care i-a îndemnat pe cei prezenți la slujire și o viață de sfințire.

image

La eveniment au fost prezenți absolvenții și studenți ai Institutului Teologic Baptist, profesori, invitați, prieteni, familii ale acestora.
Corul Institutului Teologic Baptist din București, dirijat de către Conf. Univ. Dr. Cristian Caraman a interpretat mai multe melodii.

image

Au transmis mesaje reprezentanți ai comunității baptiste Timiș, bisericilor din zonă, autorităților locale (mesaj din partea primarului orașului Făget, Marcel Avram), dar și a unor reprezentanți ai Senatului României. Senatorul Ben-Oni Ardelean și senatorul Ioan Iovescu. Aceștia au felicitat absolvenții și i-au încurajat la slujirea semenilor și comunității.
Mesajul biblic a fost transmis de către fratele păstor Romică Iuga, președintele Bordului ITBB.

image

image

După proclamarea Cuvântului lui Dumnezeu prin predică, a avut loc festivitatea de înmânare a diplomelor din partea Institutului Teologic Baptist din București, precum și a unei Biblii pentru fiecare absolvent din partea fratelui Costel Oglice, reprezentantul Institutului de Studii Biblice Precept Ministries România.
image

Evenimentul a fost filmat de către Cătălin Vasile, fondator și director Prodocens Media
image

Fotografierea evenimentului a fost realizată de Marius Silveșan, fondator și redactor IstorieEvanghelica.ro.

5 răspunsuri

  1. […] canta: Magda s-a intors acasa…. Daniel slujeste in misiune in Ucraina (rodiagnusdei) 12. Biserica Baptistă Betel Făget – Serbarea de absolvire a promoției 2015 a Institutului Teologic … (istorieevanghelica.ro) 26. Florin Ianovici: Magda? Am dat-o înapoi…! (dininimapentrutine) 83. […]

    Apreciază

  2. […] Biserica Baptistă Betel Făget – Serbarea de absolvire a promoției 2015 a Institutului Teologic … […]

    Apreciază

  3. […] Biserica Baptistă Betel Făget – Serbarea de absolvire a promoției 2015 a Institutului Teologic … […]

    Apreciază

  4. […] Institutului Teologic Baptist din București la Biserica Baptistă Betel din Făget (12.07.2015) Biserica Baptistă Betel Făget – Serbarea de absolvire a promoției 2015 a Institutului Teologic … Pastor Viorel Iuga la Biserica Creștină Baptistă Betel din […]

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.