Protocolul între Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Cultul Creştin Penticostal şi Secretariatul de Stat pentru Culte


Protocolul a fost semnat în aceeași zi și de reprezentanții Cultului Creștin Baptist alături de cei ai Cultului Penticostal. Din parte baptiștilor protocolul a fost semnat de președintele cultului, pastor Viorel Iuga. La eveniment au mai fost prezenți Conf. univ. dr. Daniel Mariș pentru învățământul superior și Conf. univ. dr. Corneliu Boingeanu pentru învățământul preuniversitar.

Romania Evanghelica

protocol

Salutări în Numele Domnului nostru Isus Hristos!

În data de 21 octombrie 2015 a fost semnat Protocolul între Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Cultul Creştin Penticostal şi Secretariatul de Stat pentru Culte.

Forma întocmită de noi a suferit anumite modificări încât textul final agreat de cele trei părţi este cel din ataşament. El conţine prevederi cu privire la predarea Religiei în şcoală, învăţământul teologic preuniversitar penticostal, precum şi cu privire la învăţământul superior din Cultul Penticostal.

Din partea Cultului Creştin Penticostal, Protocolul a fost semnat de către preşedintele cultului, pastor Moise Ardelean, au mai fost prezenţi pastor dr. Ioan Bădeliţă – coordonatorul Departamentului de Învăţământ şi prof. Cătană Gheorghe – secretarul departamentului.

Din partea Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Protocolul a fost semnat de către dl. Ministru Sorin Mihai Cîmpeanu, fiind prezenţi de asemenea,dl.Gigel Paraschiv – Secretar de stat, dl.Cătălin Pâslaru – inspector general în minister pentru disciplina Religie şi…

Vezi articolul original 66 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: