”Charity cup”, 20 de ani


Un material primit de la Doru Radu

Actuali și fosti misionari, pastorii baptiști din Detroit: Sorin Covaci și Stefan Ghinescu.

Înființată în 1997 în Biserica Baptista Golgotha (Detroit) de către tineri, în principal Daniel Boara, aceasta originală misiune a sărbătorit, în weekendul 12-24 ianuarie în Detroit, 20 ani de lucrare. Condusa de Emanuel Ceaușu din Los Angeles, misiunea folosește fotbalul ca mijloc de interacționare cu tinerii și pentru strângere de fonduri. Având ca voluntari, în principal, tineri români evanghelici din USA și Romania, misiunea a activat în Moldova, Romania, USA, Honduras, Mexic și Brazilia. Domenii de activitate: orfelinate, tabere, misiune medicala, grupuri de ucenicie, mentorare.

Scopul Misiunii: a sluji biserica prin aprinderea pasiunii de-a sluji, echiparea pentru slujire și creerea de ocazii de slujire pentru slava lui Dumnezeu.

Printre colaboratorii mai cunoscuți în Romania (evident, foști fotbaliști) Adi Ambrosie, Tinel Baciu, Daniel Zafiris, etc. În USA, Moldova, misiunea colaborează cu pastorii și bisericile locale; mai recent s-au implicat în proiecte comune cu misiunea americana “Widows Might” ce slujește văduvele din Moldova și alte țări.

5 răspunsuri

  1. Va multumesc pt postare.

    Apreciază

    1. Marius Silvesan | Răspunde

      Cu plăcere!

      Apreciază

  2. A republicat asta pe Christ4roNews.

    Apreciază

    1. Multumesc pt republicare.

      Apreciază

  3. Emisiunea „Imi pasa de tine” – Tinerii in slujire, Charity Cup
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10213397029553505&id=1632396025

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.