Prof. Dr. Prabhu Guptara în România


În luna octombrie Prof Dr. Prabhu Guptara se află în România, la invitația Asociației Alege Viața, unde susține mai multe prelegeri. Marți, 13 octombrie 2015 acesta susține o prelegere la Institutul Teologic Baptist din București

 

Profesorul Prabhu Guptara, s-a nascut in 1949 in Delhi, India, dar locuieste de mai multi ani in Evetia, fiind membru in consiliul director al Universitatii St. Gallen. Este recunoscut la nivel inalt ca vorbitor si realizator de emisiuni. Are mai multe titluri de presedinte, director sau membru al consiliului director al mai multor companii sau organizatii. Este Director Executiv la UBS Bank (una din cele mai mari banci din lume),la Wosfsberg- Platforma pentru Afaceri si Dezvoltare.

Cetatean de onoare al Londrei si al Worshipful Company of Information Technologists, Membru privilegiat al Chartered Institute of Personnel and Development, este un cetatean al Institute of Directors, al Royal Commonwealth Society si al Royal Society for the Encouragement of the Arts Commerce and Manufactures; si Membru in Consiliul Director, Institutul de Management, Universitatea St.Gallen, Elvetia; membru in Consiliul International de Consiliere, Alternative de Dezvoltare, India; Membru al Advisory Panel pentru Tomorrow’s Global Company Report al Tomorrow’s Company, Marea Britanie.

Rolurile sale anterioare constau in Guvernator la Politehnica Centrala din London (acum sub denumirea University of Westminster), membru al Consiliului British Institute of Management al Organizatiei International Federation of Training & Development (IFTDO), al Asociatiei pentru  Management Education and Development (Marea Britanie), al Consiliului Regional Sud-Estic a Confederation of British Industry.

De asemenea a fost membru al juriului in numeroase competitii literare, de afaceri si management din Marea Britanie si Commonwealth, colaborator al ziarelor de mare tiraj si al canalelor radio din Marea Britanie dar si al altor numeroase mijloace media asemanatoare din alte parti ale lumii. El a fost membrul fondator al World Future Council si in 2013 a fost rugat sa fie Presedinte al Consiliului Academic al GOPIO (Global Organisation of People of Indian Origin) si al Relational Thinking Network (Reteaua de gandire relationala).

Prezentarile sale cele mai recente din acest an au fost sustinute la Forumul Statelor Europene (State of Europe Forum), la Organizatia Presedintilor Tineri (Young Presidents Organisation) si la Bursa Elvetiana de Valori (Swiss Stock Exchange).

Video

https://youtu.be/fdYhgUv8Qg8 – 2,38 minute- interviu televizat-

https://youtu.be/bykvtkefB2I- 2,44 minute- bios interviu

https://youtu.be/W3xvL_aQKJ8?list=PLED9D9C686743D071- 3,06 minute-  interviu (What specifically are you involved in India and why?)

https://youtu.be/hNFBIFAOsJ4 – 24 minute- “The Struggle for the Soul of Europe”

2 răspunsuri

  1. […] Prof. Dr. Prabhu Guptara personalitate de talie internațională se află în aceste momente la Institutul Teologic Baptist din București unde susține o prelegere despre credința în Dumnezeu. Domnia sa vorbește despre teza existenței lui Dumnezeu. […]

    Apreciază

  2. […] data de 13 octombrie 2015, Prof. Dr. Prabhu Guptara, personalitate de talie internațională a susținut la Institutul Teologic Baptist din București […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: