Adrian Rădulescu, antrenorul înotătorului David Popovici: “Un profesor, un antrenor, un mentor, asta trebuie să facă: să caute binele absolut și să îi ajute pe ceilalți să își valorifice la maxim talanții”


Adrian Rădulescu, care a făcut el însuși natație de performanță până la vârsta de 15 ani, a mărturisit la Gala Mentor de la București că bunicul său l-a îndemnat să aleagă o stea pe cer și să o urmărească. Este calea succesului descrisă simbolic. A învățat să-i asculte pe ceilalți, să ghicească inclusiv din tăceri care le sunt dorințele și nevoile.

Adrian Rădulescu își înțelege misiunea dincolo de munca susținută, fizică și psihică, adăugându-i o componentă spirituală.

„Formula chimică” a găsit-o în predica de pe munte a lui Iisus, care îi încuraja pe toți să caute, dincolo de condiționări, binele absolut, precum și în pilda biblică a talanților, unde fiecare încearcă să își folosească la maxim talanții.

„Un profesor, un antrenor, un mentor, asta trebuie să facă: să caute binele absolut și să îi ajute pe ceilalți să își valorifice la maxim talanții”, și-a rezumat Rădulescu crezul, compatibil cu valorile olimpismului.

https://romania.europalibera.org/a/adrian-r%C4%83dulescu-antrenor-nata%C8%9Bie-s%C4%83-dai-ceva-mai-presus-dincolo-de-performan%C8%9Ba-sportiv%C4%83-s%C4%83-inspiri-s%C4%83-dai-o-bucurie-o-speran%C8%9B%C4%83-/31910558.html

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: