Parintele Cristian Florea (marturie) 1


 

Alte resurse

http://www.bisericariulvietii.ro/predici/marturie-cristian-florea.html

http://revistacrestinulazi.ro/2010/05/interviu-cu-florea-cristian/

Resurse indexate de google

7 răspunsuri

 1. o marturie extraordinara!!!

  Apreciază

 2. timotei campian | Răspunde

  Cristian Florea, un SARLATAN josnic dar de succes!

  Ambulant prin bisericile penticostale cu potential financiar -l-am intalnit in Viena-, repeta cu punct si virgula una si aceiasi “marturie” pe care incearca sa si-o vanda si in forma de inregistrari audio/video (CD/DVD).
  Sistemul sau de business este inventiv si eficient: printr-o exprimare simpla, clara si bine structurata, captiveaza atentia vulgului laic prin titluri de senzatie ieftina, incriminand ortodoxia dar pozand totodata o fariseica evlavie monahala (rolul de fost preot ortodox si-l joaca cu un efort penibil, incercand prin intonarea catorva stihuri vocale din ritul muzicii corale bizantine, sa convinga ca a apartinut candva clerului ortodox);
  in fiecare biserica noua, unde este primit, sugerand ideea de a fi in colaborare cu cei mai populari lideri crestini neoprotestanti, cauta contacte noi, recomandari si sponsorizari proaspete pentru urmatoarul popas al itinerariului ambitios ales, ce tinteste toate metropolele europene ale diasporei romane.
  Desi se prezinta ca un martir napastuit, poseda un automobil nou + un sofer-angajat; pe cartile lui de vizita scrie ostentativ:

  Cristian Florea
  -fost preot-

  Ar trebui, mai intai de toate, verificat temeinic daca acest intrus a fost vreodata ceva mai mult decat un mediocru elev de liceu, un canteret in strana, un comerciant fraudulos de icoane, calendare si lumanari -cu deficit la inventar-, ori un pretins calugar, cersetor de fonduri bisericesti, investit cu autorizatii falsificate, ale carui afaceri ilicite in sanul bisericii ortodoxe au fost deconspirate si definitiv naruite.
  Oare nu a reusit si Ivan Vicovan, om cu doar cateva clase primare, sa se prezinte ani la rand, in acelasi cadru religios (penticostal), ca: prim procuror al Republicii Moldovei, emerit savant, om de stiinta si conferentiar international detinator a 3 doctorate, colectand in acest fel subventii in valoare de zeci si zeci de mii de dolari?

  Apreciază

  1. Marius Silvesan | Răspunde

   Timotei,
   Nu cunosc cum stau lucrurile dar poate alți cititori pot să confirme sau să infirme cele scrise de tine.

   Apreciază

   1. Despre Ivan Vikovan deja se stie. Probabil ca nu o fi el doar cu cateva clase primare, dar categoric fantasmele inventate de el sunt doar…. fantasme. Mare procuror, sau judecator, si altele ce zice ca a fost, deja s-a convins lumea ca nu e asa. Un alt sarlatan este Tony Anthony, gasinduse usor informatii despre falsa lui marturie.
    Cat despre Cristian Florea, acum caut si eu informatii, dar plimbatul dealungul lumii cu marturii si CD-uri, cautand stabilirea relatiilor cu lideri, se vede cu ochiul liber ca nu-i un lucru bun. Pentru cine intelege cat de putin planul lui Dumnezeu, e usor de inteles. Singura problema este ca eu nu stiu concret…. chiar asa face?…. chiar umbla sa marturiseasca si sa vanda cd-uri? E prima data cand citesc asta, fiind si primul articol unde Cristian Florea este prezentat ca sarlatan

    Apreciază

    1. Ion Burciu

     Da,așa este,este primul articol pe care îl citesc și eu unde acest om al lui Dumnezeu este prezentat atât de josnic și plin de fiere amară de acest timotei campian.Cum de nu se teme că-l trăznește Dumnezeu ca să spună așa lucruri neadevărate despre acest om? Cu totul întâmplător(fără vreo inițiativă din partea mea) am cunoscut pe acest om și pe familia lui,când i-am găzduit chiar în casa noastră.Dacă toți preoții,sau măcar o parte din cei 118.000 de preoți plătiți din bugetul statului ar avea conștiința nepângărită și ar mărturisi credința adevărată conform învățăturii(nu tradiției inventate de oameni),bibliei,țara noastră ar fi binecuvântată de Dumnezeu și nu ar mai fi atâția escroci,șarlatani și hoți care sfidează pe toți oamenii de bună credință.

     Apreciază

 3. Foarte interesat preotul acesta…
  Da cam cu semnul intrebari. ..A fost sI prin America. ..Doar marturie…predica…Sa predice altii..m

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: