RCS&RDS ofera tuturor Internet Wi-Fi gratuit


Articol preluat de pe http://www.tehnopol.ro

RCS&RDS ofera tuturor Internet Wi-Fi gratuit
Toti posesorii de smartphone-uri, tablete si notebook-uri se pot conecta acum la reteaua wireless a RCS&RDS, timp de o ora, in fiecare zi si fara niciun cost, prin intermediul hotspot-urilor companiei, care vor depasi 600 de locatii la 1 noiembrie, a anuntat operatorul de telecomunicatii.
„Compania a extins continuu reteaua de internet Wi-Fi si va ajunge, la 1 noiembrie, la peste 600 hotspot-uri instalate in cele mai mari orase din Romania. Reteaua Digi Wi-Fi este prezenta, in acest moment, in 75% din judetele Romaniei”, se arata intr-un comunicat al RCS&RDS.
Abonatii rezidentiali RCS&RDS la serviciile de internet fix (Digi Net Fiberlink 1 si Digi Net Fiberlink 2, de 50 Mbps si 100 Mbps), precum si clientii business cu contracte de internet fix, Digi Net Corporate, beneficiaza de conectare permanenta si gratuita la toate hotspot-urile Digi Wi-Fi si au trafic nelimitat inclus, se precizeaza in comunicat.
„RCS&RDS va acoperi cu semnal Wi-Fi si 3G, pana la finele acestei luni, 85% dintre statiile de metrou din Capitala, iar pana la sfarsitul lunii noiembrie 2011 va furniza in toate statiile metroului bucurestean, acces complet la serviciile mobile de internet (Digi Wi-Fi, Digi NetMobil) si voce (Digi Mobil)”.
RCS&RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara.
Compania este controlata indirect de catre omul de afaceri Zoltan Teszari.
Sursa foto: torpedo48.it

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: