Meditatia zilei – 22 DECEMBRIE 2011 EXPERIENŢE CU DUMNEZEU „Nu ne ardea inima in noi, când ne vorbea pe drum…?” (Luca 24:32)

Telefoane mobile, laptopuri şi agende electronice, toate ne pot subjuga. „Mă poate întrerupe Dumnezeu? Poate El să-mi atragă atenţia spre o catastrofă?” Unele dintre experienţele tale cu Dumnezeu se petrec atunci când eşti preocupat de altceva. Aşa că roagă-te să fii suficient de sen­sibil pentru a-ţi da seama că este Dumnezeu şi mai bine răspunde-l Lui decât presiunilor din jurul tău. Dacă te-ai hotărât să-ţi respecţi propria agendă şi nu pe a lui Dumnezeu, nu te mira când intri într-un zid şi ajungi să te întrebi: „Ce nu a fost bine?” Răspunsul este că nu ţi-ai făcut timp pentru Dumnezeu!

Uită-te la Maria şi Marta când Domnul Isus a venit în vizită la ele în Betania. Marta s-a con­centrat asupra gătitului pentru El; Maria însă a sorbit fiecare cuvânt pe care El îl rostea. Ambele sunt necesare, dar când trebuie să aleagă între cele două, Domnul o va alege întotdeauna pe cea care stă la picioarele Lui în adorare şi învaţă de la El. Ascultă ce au spus cei doi care s-au întâl­nit cu Hristos pe drumul spre Emaus după înviere, deşi nu L-au recunoscut: „Nu ne ardea inima în noi, când ne vorbea pe drum?” (Luca 24:32). Dumnezeu îţi poate da o soluţie sau o strategie „pe drum” care va rezolva problema care te aşteaptă la serviciu. El te poate relaxa aşa încât să poţi trece cu brio printr-un examen la şcoală. El te poate călăuzi cu privire la viitor în timp ce te ocupi de treburile zilnice ale casei. Tot ce-ţi cere este să fii sensibil la vocea Lui, să fii disponibil pentru El şi să-I răspunzi.

www.misiune.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: