File de istorie în Revista Crestinul azi 1 / 2012


Revista Creștinul azi a ieșit recent de sub tipar și le supune analizei cititorilor diverse articole de teologie, istorie a mișcării baptiste, meditații și evenimente care au avut loc în perioada recentă. Articolul de fond prezintă o analiză a concepției despre revenirea lui Isus Hristos și oferă o serie de răspunsuri biblice vis-a-vis de interpretarea pe care o propune Tim LaHaye în cunoscuta serie Left Behind.

Un alt articol de interes este articolul lui Marius Silveșan care prezintă contextul istoric în care autoritățile vremii au încercat naționalizarea singurei instituții baptiste a vremii chiar în perioada de glorie a democrației românești. Pe lângă articolele prezentate sunt semnalate evenimente recente din cadrul comunității de credincioși.

http://revistacrestinulazi.ro via http://teologeanu.wordpress.com

Mulțumesc public prin intermediul acestui mesaj prietenului meu Ruben Ologeanu, pentru prezentarea materialului într-o formă grafică deosebită. Cei interesați pot consulta revista prin achiziționare sau în cadrul unor bibliotecii publice cum este și Biblioteca Institutului Teologic Baptist din București, bibliotecă care îi întâmpină pe cititori cu resurse diverse și bogate despre teologie, sociologie, istorie, muzică. Resursele amintite sunt puse la dispoziția tuturor celor interesați, cu scopul formării pentru slujire, dar și cu scopul slujirii tinerei generații de către echipa care vă stă la dispoziție în cadrul bibliotecii.

2 răspunsuri

  1. […] FILE DE ISTORIE ÎN REVISTA CRESTINUL AZI 1 / 2012 […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: