Noaptea cercetătorilor – 27 septembrie 2013


Afiș Noaptea cercetatorilor 2013

Din 2005 şi până astăzi, în fiecare an, în ultima vineri din septembrie are loc Noaptea Cercetătorilor, în toate ţările membre ale Uniunii Europene, inclusiv în România.

Proiectul are ca scop aducerea în atenţia publicului larg a activităţilor de cercetare, într-o manieră prietenoasă, care să le stârnească interesul şi în cadrul unui mediu relaxat. Un alt obiectiv al evenimentului este atragerea tinerilor către cariere ştiinţifice, cu ajutorul activităţilor desfăşurate, dar şi prin prezenţa cercetătorilor şi a pasionaţilor de inovaţie şi tehnologie.

În 2013 evenimentul va avea loc pe 27 septembrie, între orele 17:00 – 23:00, simultan în următoarele oraşe: Bucureşti, Oradea, Piatra-Neamţ, Suceava, Galaţi, Sinaia şi Tulcea.

Pe lângă expoziţiile şi activităţile desfăşurate vor fi organizate în cadrul evenimentul jocuri şi concursuri cu premii oferite de partenerii proiectului.

Intrarea la eveniment este liberă. Pentru mai multe informaţii legate de eveniment şi proiect trimiteţi un e-mail la sabina@noapteacercetatorilor.ro sau vizitaţi pagina de Facebook a evenimentului.

http://startub.unibuc.ro/2013/09/cercetatorii-se-afla-printre-noi-oameni-normali-cu-slujbe-extraordinare/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: