Pastorul Doru Popa a plecat la Domnul


Dorel Popa (newsnetcrestin.blogspot.ro)

Dorel Popa (newsnetcrestin.blogspot.ro)

Conform unei știri publicată de BisericiArad.ro, pastorul Dorel (Doru) Popa a decedat.

Azi 16 Feb. 2014, Doru Popa a fost la amvon la Biserica Penticostală din Ususau reușind să țină predica fără probleme. A susținut ulterior că este foarte obosit, dar a reușit să conducă personal mașina până în Arad. Acuma, seara am aflat că a ajuns la urgențe în stare critică și acum la ora 22:25 am înțeles că a plecat la Domnul !
Dumnezeu să consoleze familia îndurerată !

Dorel (Doru Popa) a fost pastor fondator al Bisericii Creștine Baptiste Maranata din Arad și Președintele Comunității Baptiste Valea Crișului Alb.

Dorel Popa a fost și primarul Municipiului Arad între anii 2000-2004, acesta decedând duminică seara la Spitalul Județean din Arad.

Informațiile privind decesul lui Dorel Popa sunt confirmate și de informațiile publicate de www.vestic.ro, preluate de NewsNet Creștin

Potrivit informațiilor noastre, nimic nu prevestea un sfârșit atât de tragic pentru primarul municipiului Arad, în mandatul 2000-2004. În cursul zilei de sâmbătă s-a plâns, într-adevăr, de un disconfort în zona pieptului, dar duminică a fost în judeţ, la câteva întâlniri pe linie profesională. Tot duminică s-a bucurat împreună cu familia de primii paşi ai nepoţelului său şi de succesul Simonei Halep, la turneul de tenis de la Doha.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: