Cum s-a votat in judetele cu cei mai multi Evanghelici?


Acest material este unul binevenit deoarece arată care este situația evanghelicilor (penticostali și baptiști) pe județe și opțiunile politice din județul respectiv. Sunt prezentate în paralel informații statistice despre numărul creștinilor penticostali și baptiști pe județe și numărul de voturi exprimat în procentul pe care Klaus Iohannis și Victor Ponta le-au obținut în județele prezentate. Ar fi fost interesant de văzut situația evanghelicilor în procente față de numărul lor la nivel național, dar și față de numărul total al populației din județele respective.

agnus dei - english + romanian blog

Photo credit http://www.cancan.ro

Primar al Sibiului, Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei.

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014 turul doi:
situaţia pe judeţe

Photo credit m.adevarul.ro

In urma rezultatelor alegerilor prezidentiale din Romania, avem un nou presedinte in persoana lui Klauss Iohannis. Peste 64% din populatia tarii s-au prezentat la vot, din care 54,50% au votat in favoarea lui Klauss Iohannis, numarul alegatorilor in favoarea lui Klauss fiind de 6.242.825. Aceste rezultate au fost anuntate de BEC dupa ce 99.07% din voturi au fost numarate.

Fiecare vot, a fiecarui roman, din tara sau din diaspora, a contat foarte mult in alegerea noului presedinte si toate sunt la fel de importante. O contributie importanta au avut-o si crestinii evanghelici. Redam mai jos numarul de penticostali si baptisti din judetele cu cel mai mare numar si procentajul cu care candidatii Iohannis si Ponta au castigat judetul respectiv.

Acesta este numarul de persoane care…

Vezi articolul original 711 cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: