Otilia Bunaciu a plecat la Domnul | Revista Creştinul Azi


Otilia Bunaciu (revistacrestinulazi.ro)Revista Creștinul Azi în ediția electronică a anunțat că „Otilia Bunaciu (18.05.1928 – 14.01.2015), soția pastorului Ioan Bunaciu a plecat la Domnul in data de 14 ianuarie 2015 în jurul orei 15.00 după o lupta cu boala care a durat câțiva ani și care a ținut-o în mare parte imobilizata la pat.  Otilia (Turcu) Bunaciu s-a născut în 18 mai 1928 în Almaș, județul Arad, iar în luna iunie a anului 1951 s-a căsătorit cu Ioan Bunaciu. Familia Bunaciu a fost binecuvântată cu un copil: Otniel Bunaciu. După căsătorie Otilia Bunaciu s-a înscris și a urmat pentru o perioada de doi ani cursurile Institutului Teologic Protestant din Cluj. Otilia Bunaciu a lucrat timp de 25 de ani, în perioada 1960 – 1985 ca Secretara la Uniunea Baptista din Romania fiind cunoscuta de către cei cu care lucra îndeaproape drept „sora Uniune”. Înmormântarea va avea loc în București și va fi organizata în cadrul Bisericii Baptiste Providența din Ferentari unde sora Otilia era membră.”
Ca unul care am cunoscut-o personal pe sora Otilia transmit și pe această cale condoleanțe familiei și doresc ca Domnul să ofere mângâiere fratelui Ioan Bunaciu, care a împlinit de curând 90 de ani, și celorlalți membri ai familiei.

Serviciile de priveghi vor avea loc joi și vineri de la ora 18 la Biserica Baptistă „Providența” din cartierul Ferentari unde sora Otilia Bunaciu a fost membră.
Serviciul de înmormântare va avea loc sâmbătă, 17 ianuarie 2015, la o oră care va fi comunicată ulterior.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: