De acum, chibzuim în altă parte! (Blogul Chibzuieli s-a mutat)


Eugen Matei anunță mutarea blogului Chibzuieli pe domeniul propriu. Asta înseamnă, după cum anunță autorul, o flexibilitate mai mare în prezentarea materialelor și adăugarea resurselor. Toate acestea însumate conduc către profesionalism. Deci, să chibzuim.

Chibzuieli

Dragul meu cititior,

Apreciez foarte mult că ai găsit cu cale să să citești din când în când chibzuielile mele. În special, mulțumesc tuturor celor ce v-ați abonat să primiți un anunț când posez ceva nou și să vă angajați în dialog.  Iată că a venit timpul să schimbăm puțin lucrurile, în mai bine, sper. Blogul Chibzuieli se mută pe un domeniu propriu.


De ce?

Mai multe movire – menționes două mai principale. În primul rând, ca orice imigrant mă mișc în cel puțin două lumi – a celor ce vorbesc engleză și a celor ce vorbesc română. Aș vrea să bloghez pe amândouă libmile, dar nu doresc să amestec blogurile.  Așadar, voi avea două bloguri integrate. Cel în engleză se numește Cross and Resurrection iar cel în română va continua să se numească Chibzuieli. Amândouă blogurile vor fi integrate pa pagina personală la http://www.eugenmatei.ro.

În al doilea…

Vezi articolul original 226 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: