Colegiul Richard Wurmbrand la ceas aniversar


Dănuț Mănăstireanu prezintă în acest articol informații interesante și succinte despre începuturile Colegiului Richard Wurmbrand din Iași, care va împlini anul acesta 20 de ani. După cum menționează Dănuț, „vineri, 15 septembrie 1995 și-a deschis porțile Colegiului Richard Wurmbrand din Iași, prima școală privată din România de după perioada comunistă.” Iată un proiect interesant așa cum mi-aș dori să văd șui altele.

Persona

CRW

In acest an se implinesc 20 de ani de la infiintarea Colegiului Richard Wurmbrand din Iasi, in care am fost implicat in foarte mare masura, ca membru al grupului de initiativa, ca profesor de religie, in anil scolar 1998-1999 si ca predinte al Bordului de garanti, in perioada 1996-2003.

CRW - Bordul
Primul Bord de garanti al scolii

De data aceasta am primit intitatia de a scrie citeva runduri legate de scoala, pentru o publicatie ce la va fi lansata cu acest prilej. Dat fiind ca spatiul oferit a fost unul foarte restrins, public aici textul initial, care cuprinde mult mai multe detalii, multe dintre ele importante pentru intelegerea contextului in care a aparut scoala.

* * *

Am primit cu plăcere și puțină surprindere invitația de a scrie câteva rânduri la sărbătoarea aniversară a Colegiului Wurmbrand. Bucurie pentru că acesta este unul dintre proiectele căruia i-am dăruit mulți ani din viața…

Vezi articolul original 997 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: