Liberty – cea mai mare universitate creștină din lume


Liberty University din Lynchburg, Virginia este cea mai mare instituție creștină de învățământ din lume, cu 12.370 de studenți în campus și alți 62.000 de studenți online.

lu_400„Este un eveniment istoric pentru Liberty University Online”, a spus Chris Johnson, vicepreședinte al departamentului de înscrieri, la anunțul depășirii pragului de 62.000 de studenți. „Vrem să mulțumim lui Dumnezeu pentru această realizare.”

Având acum 40 de ani de la înființare, Liberty University și-a început programele educaționale la distanță în 1980. În anul 2008 avea 25.000 de studenți online, iar în 2010 trecuse de 50.000. În ultimul an a adăugat mai mult de 10.000 de studenți online. Studenții provin din 70 de țări și din toate statele americane.

În oferta educațională a universității se numără 148 de specializări cu licență, programe de masterat și doctorat. Domeniile acoperite sunt afaceri, consiliere, drept, educație, asistență medicală, pastorație creștină.

Universitatea a fost înființată în 1971 ca o instituție creștină de către liderul evanghelic Dr. Jerry Falwell senior, cunoscut pentru poziția sa fundamentalistă, el fiind și cofondator al Moral Majority.

http://www.semneletimpului.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: