Mai multe grupuri de credinciosi lupta cu suferinta si dezastrele provocate de uraganul Irene in SUAMai multe grupuri de credinciosi lupta cu suferinta si dezastrele provocate de uraganul Irene in SUA.

   În urma puternicului uragan Irene, care a traversat estul Statelor Unite, în perioada 27 – 28 august 2011, mai multe grupuri de credincioşi au fost mobilizate pentru a întreprinde eforturile de ajutorare a celor mai afectate comunităţi, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, conform unor rapoarte sosite din zona New York, USA.

Furtuna a provocat mai mult de 20 de decese, pierderile fiind estimate la un total de 3.1 miliarde $, iar lipsa electricităţii a afectat mai mult de cinci milioane de locuinţe şi o serie de întreprinderi.

Mai multe grupuri, cum ar fi Grupul presbiterian de Asistenţă în Caz de Catastrofă, Organizaţia Evreiască Nechama, Asociaţiile de Caritate Islamică din America de Nord (ICNA) şi Grupul Episcopal de Dezvoltare Suferinţă şi Alinare,  şi-au oferit serviciile în toate cele 12 state afectate de uragan, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

http://stiri.lacasuriortodoxe.ro/news/actiuni-umanitare/mai-multe-grupuri-de-credinciosi-lupta-cu-suferinta-si-dezastrele-provocate-de-uraganul-irene-in-sua.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: