Ionel Tutac, secretarul general al Uniunii Baptiste, a fost desemnat ambasador al promovarii drepturilor copilului via Revista Crestinul Azi


Consiliul Judetean Timis, in colaborare cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis, au celebrat, in avans, vineri 18 Noiembrie, Ziua Internationala a Drepturilor Copilului.

Acest eveniment se celebreaza in fiecare an, din 1989, la data de 20 Noiembrie si este o initiativa a Organizatiei Natiunilor Unite.

La evenimentul organizat in Palatul administrativ al Consiliului Judetean Timis au fost invitati la dezbaterea cu tema: “Drepturile copilului-o – prioritate a societatii romanesti”, reprezentanti ai autoritatilor, bisericilor si organizatiilor non-guvernamentale.

In prezenta domnului prefect Mircea Bacala, ai reprezentantilor Consiliului Judetean si ai presei, doamna directoare Rodica Negrea a inmanat distinctia de “Ambasador al promovarii drepturilor copilului” catorva personalitati implicate in proiecte sociale.

Printre cei care au primit aceasta distinctie s-au aflat si doi lideri spirituali: Mitropolitul Banatului, Nicolae Corneanu si secretarul general al Uniunii Baptiste, Ionel Tutac.

http://revistacrestinulazi.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: