Newsletter ITB – MOTIVE DE RUGACIUNE


 Institutul Teologic Baptist din București are de anul acesta o noua conducere (vezi aici), dar si noi provocari,  pentru care dorim sa apelam la sprijinul întregii fratietati baptiste, din tara si strainatate:

   – multumim Domnului pentru biruinta în vederea reacreditarii instututionale, evaluare ce se desfasoara odata la cinci ani, obligatorie pentru toate universitatile, la care pe langa efortul extenuant a tuturor cadrelor ITB pentru întocmirea dosarului ce s-a desfasurat pe o perioada de cateva luni, cateva biserici au raspuns pozitiv în vederea acoperirii sumei de aproape un miliard (100.000 RON) ce am fost obligați sa îi platim.

– rugati-va pentru schimbarile ce dorim sa le întreprindem pentru îmbunatățirea actului educational, dar si a bazei materiale de care dispunem. Desi traversam o perioada financiara dificila, multumim tuturor celor care ne-au sustinut pana în prezent si doresc sa contribuie în continuare în vederea pregatirii slujitorilor pentru Împaratia lui Dumnzeu. Întrucat renovarea dormitoarelor si spatiilor de învatamant este imperativa, demaram prin credinta acest demers si ne rugam Domnului sa poarte de grija în acoperirea sumelor necesare pentru terminarea lucrarilor.

– rugati-va pentru lucratori, ca Domnul sa deschida inima mai multor tineri pentru a se pregatii pentru slujire, precum si pentru cei care sunt deja implicati în procesul de formare, pentru viziune si viitorul slujirii lor. Totodata, rugati-va Domnului pentru toti cei implicati în procesul de formare a tinerilor slujitori, pentru proiecte si demersuri ce sunt facute cu mult sacrificiu, ca toate acestea sa contribuie în a aduce glorie si cinste lui Dumnezeu!

http://www.baptist-tm.ro/newsletter-itb-motive-de-rugaciune/

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: