Concert Narcisa Opriș la BCB Agapia București – 7 aprilie 2013


Narcisa Opriș va susține un concert, duminică, 7 aprilie 2013, de la ora 18 la Biserica Creștină Baptistă Agapia din București. Concertul se va desfășura la Sala Dalles

Afis Concert Narcisa Opriș la BCB Agapia Bucuresti - 7 aprilie 2013

http://www.facebook.com/vladalexandruadalbert

Mărturia mea (Opris Narcisa):
M-am născut în Zalău, intr-o familie de necreștini  M-am întors la Domnul ca urmare a unor evenimente care s-au petrecut în familia mea, despre care pot ă spun ca au fost minuni.
Lovită de deznădejde  familia noastră a fost greu încercată când tatăl meu a fost prins de viciul alcoolului. Însă, mama mea care la început era împotrivitoare la idee de pocăința  a început sa strige către Dumnezeu făcându-i promisiuni cum că se va întoarce la El, dacă soțul ei va fi scăpat de acest păcat.

Rugăciunea ei sincera a zguduit Cerul pentru ca nu pentru mult timp, tatăl meu s-a hotărât pentru Dumnezeu schimbându-și viața, însă având voința și puterea de schimbare supranaturală, care până atunci nu exista. Ceva mai târziu  frații mei mai mari: Florin și Delia au făcut un pas spre Domnul proclamându-i domnia asupra lor.
Aveam 7 ani când părinții mei s-au întors la Domnul, și de atunci fiind mezina familie eram mereu purtata de părintii mei în diverse misiuni- în care cântam și eram poreclita: mica misionară, la seri de rugăciune unde Dumnezeu a pus în mine dorințe sfinte, și m-a învățat valorile creștine.
Ajunâand să merg la biserica de pocăiți baptisti, nu eram lipsita de ocarile colegilor de clasa, a invatatoarei, care ma impingeau spre imposibilitatea de a da tot ce-i mai bun pentru scoala. Atunci in agonia mea am strigat catre Domnul care m-a facut apoi cap nu coada, ajungand sa invat cel mai bine din clasa. In aceea perioada, in jurul varstei de 11, 12 ani am compus prima piesa: care da si titlul albumului: Domnul Lumina mea. Era o sambata oarecare, cand imi faceam curatenie in camera, stateam de vorba cu Domnul, de framantarile, supararile mele, dar m-a umplut asa o bucurie, si fredonam ceva- am luat Biblia cu gandul sa citesc, am ajuns sa dau de Psalmul 27 si sa pun o muzica, care repetand-o am memorat-o. Nu am stitu ca acea sambata urma sa fie incpeutul unei lucrari de compozitii muzicale, pentru ca de atunci incolo compuneam mereu avand posibilitatea sa-mi cant piesele in diferite contexte: biserica, tabere, colegi de lasa 😛

Decizia personala de a-L urma pe Domnul ca Domn si Mantuitor a fost luata intr-o tabara “ Speranta pentru Viitor” Sighetul Marmatiei.
Intoarcerea la Domnul nu a insemnat o viata roza, ci din contra- uneori a implicat suferinta, incercari, dar multa bucurie in suferinta, pace si incredere ca Dumnezeu e in control.

Nascuta: 1987
Familia: 3 frati, mezina familie- 2 parinti minunati, mama acum e la Domnul
Compozitii: incepand cu varsta de 12 ani
Studii: Am studiat asistenta sociala la Universitatea Emanuel, Oradea
Locuiesc in Cluj, continandu-mi studiile in domeniu, lucrand in acelasi timp la Prison Fellowship Romania, ca asistent social.

http://www.facebook.com/events/Concert Muzical Crestin – Opris Narcisa

Publicitate

7 răspunsuri

 1. Domnul sa fie cu tine sora Narcisa (mica misionara),sunt bucuros de tine si lucrarea pe care o faci pentru Domnul. GBU

  Apreciază

 2. […] București Concert Narcisa Opriș – Sala Dalles […]

  Apreciază

 3. […] Vor urma înregistrări de la Concertul susținut astăzi, 7 aprilie 2013, de Narcisa Opriş la BCB Agapia București […]

  Apreciază

 4. […] Concert Narcisa Opriș la BCB Agapia București – 7 aprilie 2013 […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: