Târgul International GAUDEAMUS Carte de Învățătură – București (20-24 noiembrie 2013)


Preiau în cadrul acestui articol informațiile oficiale privind Târgul Internațional Gaudeamus Carte de Învățătură. Pe parcursul desfășurării acestui eveniment vor fi mai multe lansări de carte printre care și ce a despre persecuția evanghelicilor în timpul guvernării Antonescu scrisă de către Viorel Achim.

Ediţia cu numărul 20 a Târgului Internaţional GAUDEAMUS Carte de Învăţătură, organizat de Radio România,  va avea loc în perioada 20 – 24 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo. Deschiderea oficială a ediţiei va avea loc miercuri, 20 noiembrie, la ora 12.00

Afis Gaudeamus 2013 Invitatul de onoare al ediţiei 2013 este Grupul ţărilor nordice: Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia şi Suedia. Prezenţa nordică la Gaudeamus se concretizează printr-un program de evenimente extrem de consistent care include peste 30 de lansări de carte, conferinţe, proiecţii de film, ateliere creative, adresate unui public diversificat ca vârste şi preocupări.

 Programul de vizitare al târgului este următorul: miercuri – vineri, între orele 11.00 şi 20.00, sâmbătă – duminică, între orele 10.00 şi 20.00.

 Amenajarea standurilor va avea loc în intervalul 18 – 19 noiembrie, în condiţiile prezentate aici.

 Amplasarea standurilor

 Cărţile donate cu prilejul Târgului GAUDEAMUS Carte Şcolară 2013 au avut ca destinaţie bibliotecile publice din comuna Costache Negri (judeţul Galaţi) distruse de inundaţii. Campania “Cărţile se întorc acasă” va continua cu prilejul Târgului Internaţional GAUDEAMUS. Donaţiile de carte se vor primi în incinta târgului în intervalul 20 – 23 noiembrie.

http://www.gaudeamus.ro/ro/home/

2 răspunsuri

 1. Frate Marius nu știți dacă se organizează vreun târg de carte, doar de edituri creștine? Era fain să se organizeze și un astfel te târg. Nu era nicio editura creștină protestantă la Gaudeamus. Doar Editura viața și sănătate, și câteva ortodoxe și catolice.

  Apreciază

  1. Marius Silvesan | Răspunde

   Nu stiu sa se organizeze asa ceva desi ar fi fost interesant un asfel de demers. La alte targuri a fost prezenta si editura Cartea Crestina

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: