Foto: Promoția 2015 a Institutului Teologic Baptist la Biserica Baptistă Betel din Făget


În dată de 12 iulie 2015 Făgetul s-a transformat într-un un mic orășel Baptist. Spun asta datorită numărului mare de credincioși baptiști din diferite zone ale țării care au fost prezenți pe parcursul a trei zile la Făget. În perioada 10, 11, 12 iulie 2015 Biserica Creștină Baptistă Betel din Făget în colaborare cu Institutul Teologic Baptist din București (ITBB) au organizat trei seri speciale de proclamare a Cuvântului lui Dumnezeu.
Un moment important pe parcursul acestor zile a fost și Festivitatea de graduare a promoției 2015 a ITBB care a avut loc, duminică, 12 iulie 2015.
Cu acest prilej am realizat și o poză de grup în care apar profesorii, absolvenții împreună cu frații Costel Oglice, Romică Iuga (Președintele Bordului ITBB), Ilie Bledea (pastorul bisericii gazdă).

image

Mai multe poze și înregistrarea video vor fi disponibile în zilele următoare.

Vezi  și

Pastor Daniel Mariș la Biserica Baptistă Betel din Făget

Serbarea de graduare a promoției 2015 a Institutului Teologic Baptist din București la Biserica Baptistă Betel din Făget (12.07.2015)

Biserica Baptistă Betel Făget – Serbarea de absolvire a promoției 2015 a Institutului Teologic Baptist din București (12.07.2015)

Pastor Viorel Iuga la Biserica Creștină Baptistă Betel din Făget (12.07.2015)

3 răspunsuri

 1. Marius Zărnescu | Răspunde

  Reblogged this on Londra Evanghelica and commented:

  În dată de 12 iulie 2015 Făgetul s-a transformat într-un un mic orășel Baptist. Spun asta datorită numărului mare de credincioși baptiști din diferite zone ale țării care au fost prezenți pe parcursul a trei zile la Făget. În perioada 10, 11, 12 iulie 2015 Biserica Creștină Baptistă Betel din Făget în colaborare cu Institutul Teologic Baptist din București au organizat trei seri speciale de proclamare a Cuvântului lui Dumnezeu.
  Un moment important pe parcursul acestor zile a fost și Festivitatea de graduare a promoției 2015 a ITBB.
  Cu acest prilej am realizat și o poză de grup în care apar profesorii, absolvenții împreună cu frații Costel Oglice, Romică Iuga, Ilie Bledea (pastorul bisericii gazdă).

  Apreciază

 2. […] Video: Serbarea de absolvire a promoției 2016 a Institutului Teologic Baptist din București Foto: Promoția 2015 a Institutului Teologic Baptist la Biserica Baptistă Betel din Făget Pastor Daniel Mariș la Biserica Baptistă Betel din Făget Serbarea de graduare a promoției […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: