Apariții editoriale (35) – Cătălin Dupu, Marele secret al vieții


Cătălin Dupu a publicat un nou roman bazat pe fapte reale care va fi prezentat, duminică, 23 august 2015 în cadrul evenimentului Serată de suflet în București cu Cătălin Dupu.

Despre romanul acesta, Cătălin Dupu a scris următoarele:

Marele secret al vieții l-am scris în primul rând pentru subiectul vital, fiind conștient că astăzi, fiecare dintre noi, trebuie să selectăm atent temele lecturii, din varii motive. De aceea tot ce este strâns legat de esența vieții și Adevăr reprezintă și pentru mine întâia linie de interes.

Și lucrarea de față are ca fundament istorii reale, ca de altfel, toate celelalte cărți pe care le-am publicat. În ultima vreme este la modă să apară tipărituri și filme având la bază un caz real sau precizarea după fapte reale însă pentru mine situațiile de gen – mari sau mici – sunt necesare pentru o astfel de scriere, mai ales pe plan spiritual.

Încurajarea multora de a continua să scriu m-a determinat să merg mai departe cu publicarea acestei cărți şi mă bucur să aflu prin viu grai, e-mail-uri sau telefoane că lucrările scrise până acum trezesc interes şi sunt recomandate şi altora.

Speranța mea este ca după citirea romanului mulți să găsească Marele Secret al Vieții, la Crucea Domnului Isus Hristos, Dătătorul Vieții Veșnice și al altor daruri. (…)

Secțiunea Întrebări pentru discuții de la final se dovedește a fi utilă studiului personal, pe grupe, dar și predicatorilor, misionarilor, conferențiarilor și altor lucrători în pregătirea anumitor mesaje.

Iar acum, avem o întrebare capitală:

Tu ai găsit Marele Secret al Vieții?

Cătălin Dupu

https://catalindupu.wordpress.com/2015/08/21/marele-secret-al-vietii-noul-roman/

2 răspunsuri

  1. […] Marele secret al vieții este un roman cu o tematică interesantă, o carte care merită citită și al cărui subiect suscită un interes continuu. Încă din antichitate oamenii au dorit să găsească elixirul vieții, marele secret al acesteia, iar societatea contemporană nu face rabat de la această căutare. Cartea lui Cătălin Dupu prezintă prin viața personajelor căutarea sensului vieții, a elixirului fericirii. Codruța, o fată de la pension, a căutat fericirea în familie, între colegele de la pension, iar apoi alături de Eduard. Comisarul David Niculescu vede sensul vieții în munca lui și în enigma Cleopatrei pe care trebuie să o descifreze. Care este Marele Secret al vieții și cum îl putem descoperii este o întrebare pe care mulți și-o pun într-un fel sau altul. Într-un final Codruța își pune întrebarea : unde alerg și de ce? Această întrebare o va conduce către descoperirea Marelui secret al vieții (…). Avem o căutare care primește direcție, o viață care capătă sens. […]

    Apreciază

  2. […] Cătălin Dupu a oferit participanților premii constând în cartea Marele secret al vieții […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: