Gabi Ilut si Talida Tolnai(portarul echipei naționale)-Fiul risipitor


Talida Tolnai este portar al echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicul Vâlcea și portar în echipa națională de handbal feminin a României. Cu Talida Tolnai în poartă România a câștigat medalia de bronz la campionatul mondial de handbal 2010. Talida Tolnai o foarte bună handbalistă dar și un creștin evanghelic practicant. De dorit ca România să aibă cât mai multe asemenea valori. Gabi Iluț este un o cântăreață de muzică evanghelică foarte apreciată în România și nu numai.

Gabi Iluț și Talida Tolnai-Fiul risipitor

Publicitate

3 răspunsuri

 1. […] Gabi Ilut si Talida Tolnai(portarul echipei naționale)-Fiul risipitor Mon Dec 20, 2010 18:26 pm Talida Tolnai este portar al echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicul Vâlcea și portar în echipa națională de handbal feminin a României. Cu Talida Tolnai în poartă România a câștigat medalia de bronz la campionatul mondial de handbal 2010. Talida Tolnai o foarte bună handbalistă dar și un creștin evanghelic practicant. De dorit ca România […] […]

  Apreciază

 2. Alexandru Robert | Răspunde

  Bravo Talida, ai fost MARE!
  Dumnezeu a fost cu tine!

  Robert, Satu Mare

  Apreciază

 3. Sunt ortodox, dar sunt mandru de Talida. Cu o asa credinta era imposibil ca Dumnezeu sa nu o ajute sa castige medalia de bronz. Felicitari Talida si milioane de multumiri.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: