Liderii religioşi, excluşi de la comemorarea 9/11


Vestea că liderii religioşi nu vor avea un punct oficial în programul de comemorare a atacurilor de la 11 septembrie 2001 i-a luat prin surprindere pe cei mai mulţi dintre ei, scrie Christian Post. Criticii deciziei spun că liderii religioşi au avut un rol cheie în vindecarea de după tragedie şi că ar trebui să fie şi ei incluşi.

911 memorialFost adjunct al primarului din New York, Rudy Washington, aflat în funcţie la momentul atentatelor şi-a exprimat puternic nemulţumirea într-un interviu acordat Wall Street Journal. „Suntem în America, a ţine o comemorare fără rugăciune mi se pare o nebunie,” a declarat Washington.

Un purtător de cuvânt al primăriei a replicat că nici aniversările anterioare nu au cuprins servicii de rugăciune, citează aceeaşi sursă.

Pastorul Fernando Cabrera, de la biserica New Life Outreach International susţine că liderii religioşi au fost unii dintre pilonii redresării după tragedie, motiv pentru care nu ar trebui excluşi. „Când oamenii caută sensul, când ceva îi depăşeşte, când eşti într-o criză de acest nivel, privirile se îndreaptă spre oamenii bisericii,” a subliniat Cabrera.

http://www.semneletimpului.ro/stirescurta/Liderii-religiosi–exclusi-de-la-comemorarea-9-11-4096.html

4 răspunsuri

 1. […] Liderii religioşi, excluşi de la comemorarea 9/11 […]

  Apreciază

 2. […] Liderii religioşi, excluşi de la comemorarea 9/11 […]

  Apreciază

 3. […] trecut scriam preluând o informație apărută în Christian Post faptul că Liderii religioşi au fost excluşi de la comemorarea 9/11. Cu toate acestea Biblia și Dumnezeu nu au lipsit de la […]

  Apreciază

 4. […] trecut scriam preluând o informație apărută în Christian Post faptul că Liderii religioşi au fost excluşi de la comemorarea 9/11. Cu toate acestea Biblia și Dumnezeu nu au lipsit de la […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: