Fanfara Bisericii Baptiste din Lugoj concertează pentru românii din Ungaria


 • Fanfara Bisericii Baptiste din Lugoj concertează pentru românii din UngariaFanfara Bisericii Creştine Baptiste “Harul” din Lugoj va susţine o serie de concerte în Ungaria, în perioada 1-4 septembrie. „Vom fi prezenţi în Ungaria la invitaţia comunităţilor româneşti din oraşul Gyula şi comuna Micherechi. Vineri, 2 septembrie şi sâmbătă, 3 septembrie, vom susţine concerte din repertoriul internaţional, dar şi cu piese religioase româneşti, în parcul din faţa Consulatului Român din Gyula, oraş în care se mai află o episcopie românească şi un liceu, numit Mihai Eminescu, cu predare în limba română. Duminică vom cânta pentru cei din Micherechi, care au invitat la concert şi reprezentanţi ai Consulatului Român din Gyula. Concertul va avea loc la Biserica Baptistă Română din Micherechi”, spune pastorul Ionel Tuţac, cel care va însoţi instrumentiştii lugojeni în ţara vecină.
 • Vor face deplasarea cei 43 de instrumentişti ai fanfarei, numită „Harul Brass”, în frunte cu dirijorul Doru Lazăr. Fanfara Bisericii Baptiste „Harul” a fost înfiinţată în vara anului 1989, din iniţiativa unui grup format din credincioşii Ilie Lazăr, Petrică Farcaş, Ion Bărbos şi Ion Azgur, cu suportul comitetului bisericesc şi al pastorului David Nicola.

  De-a lungul anilor, formaţia a fost condusă de Gabriel Turfaş, Mihai Manguţa, Marius Boghiţoiu şi Doru Lazăr. Fanfara „Harul Brass” a mai cântat la festivalurile fanfarelor creştine de la Lugoj şi Coşteiu de Sus, la Festivalul Naţional al Fanfarelor „Mihai Warga” de la Bistriţa, în biserici din Suceava, Aiud, Marginea etc., la inaugurarea bisericii din satul timişean Teş, precum şi în Ungaria şi Elevţia.

  http://www.redesteptarea.ro/stiri-actualitate/fanfara-bisericii-baptiste-din-lugoj-concerteaza-pentru-romanii.html

Publicitate

2 răspunsuri

 1. […] Fanfara Bisericii Baptiste din Lugoj concertează pentru românii din Ungaria 44.437711 26.097367 Share this:FacebookEmailPrintTwitterLinkedInMai multStumbleUponDiggRedditLike this:LikeBe the first to like this post. Categories: Baptişti, Muzică Etichete:Biserica Baptistă Harul din Lugoj, Biserica Baptistă Română din Michereki – Ungaria, Revista Creștinul Azi.ro Comentarii (0) Trackbacks (0) Lasă un comentariu Trackback […]

  Apreciază

 2. […] Fanfara Bisericii Baptiste din Lugoj concertează pentru românii din Ungaria […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: