Speranţa TV transmite 24/24 pe Facebook


Postul de televiziune cu profil creștin Speranța TV a lansat o aplicație de transmisiune LIVE pe Facebook, devenind astfel prima televiziune din România care își difuzează programele 24/24 pe platforma de socializare.

speranta tv facebook„Suntem foarte multumiți de această realizare și sperăm că prezența noastră pe Facebook va fi apreciată de publicul tânăr și activ, care în mod obișnuit nu petrece foarte mult timp în fața micului ecran, dar care este un utilizator fidel al rețelelor de socializare”, a declarat Cristina Ișvan, redactor-șef Speranța TV, într-un comunicat oficial al postului de televiziune.

„Prin intermediul paginii noastre de Facebook, utilizatorii pot urmări programele noastre, dar pot și să comunice direct cu realizatorii, pot pune întrebări și își pot exprima opiniile cu privire la conținutul emisiunilor,” a mai explicat redactorul șef.

Speranta TV este afiliată reţelei de televiziune Hope Channel, lansată oficial în anul 2003, care cuprinde 12 canale mondiale şi transmite în multe dintre limbile lumii, folosind 13 sateliţi şi 16 reţele diferite. Programele Hope Channel sunt vizionate de peste un miliard de persoane de pe toate continentele prin staţii TV gratuite, satelit, cablu şi pagini web.

În România, Speranța TV are o istorie relativ scurtă. Prima emisiune transmisă dintr-un studioul Hope Media, „În centrul atenției”, a fost difuzată de Realitatea TV în septembrie 2002, fiind doar una dintre emisiunile și documentarele produse de Hope Media și preluate de alte canale de televiziune. Postul a intrat în emisie independentă în primăvarea anului 2007 și de atunci transmite neîntrerupt pentru publicul din România și din străinătate.

Semnele timpului colaborează cu Speranța TV în realizarea emisiunii Lumea religioasă azi, un buletin informativ și de analiză a evenimentelor din actualitatea religioasă. Emisiunea săptămânală, moderată de Beatrice Lospa, trece în revistă cele mai importante evenimente cu profil religios, cu ajutorul redactorilor analiști de la ST.

http://www.semneletimpului.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: