Traian Dejeu (video) – Isaia 53, cântare


Emanuel Dejeu, TRAIAN DEJEU, Daniel Mariș

Emanuel Dejeu, TRAIAN DEJEU, Daniel Mariș

Traian Dejeu este tatăl pastorului Emanuel Dejeu, absolvent al Seminarului Teologic Baptist din București în anul 1951. A activat în Cercul Bisericesc Baptist Sibiu.

Înregistrare realizată la Jubileul absolvenților Seminarului Teologic Baptist/Institutului Teologic Baptist din București. Festivitatea a avut loc în localul Bisericii Creștine Baptiste Golgota din București între 28-29 septembrie 2012.

3 răspunsuri

  1. Daniela Stefanide | Răspunde

    cu respect si deosebita admiratie,ma inclin in fata acestui scump frate,o viata traita in DOMNUL,pentru DOMNUL,indraznesc sa-l consider pe stimatul nostru frate,un erou al credintei,chiar un Titan al credintei,o viata traita in Neprihanire,in slujba DUMNEZEULUI ATOTPUTERNIC.La venerabila varsta pe care o are,dragul nostru frate are o Memorie divina,m-a impresionat pana la lacrimi,faptul ca fratele Traian Dejeu,are o ravna ,o dragoste atat de mare pentru Cuvantul lui Dumnezeu,o voce clara ,limpede care tasneste cu atat entuziasm din mareata inima a acestui scump frate ,indragostit de Domnul.Doresc dragului frate Traian Dejeu ,viata din belsug langa Domnul,bucurie deplina in Domnul si Pacea pe care i-o da Domnul in fiecare zi,sa-l umple ,stralucind in lumina sfanta a Domnului.

    Apreciază

  2. […]  Traian Dejeu (video) – Isaia 53, cântare  Înregistrare realizată la Jubileul absolvenților Seminarului Teologic Baptist/Institutului Teologic Baptist din București. Festivitatea a avut loc în localul Bisericii Creștine Baptiste Golgota din București între 28-29 septembrie 2012. […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: