Apariții editoriale (22) J. Robert White, Bisericile sănătoase ale Împărăției


Bisericile sănătoase ale Împărăției este o carte ce enumera zece calități ale unei bisericii vii, activ implicată în societate și dedicată proclamării Evangheliei într-un mod creativ. Autorul cărții, Dr. J. Robert White
 vorbește atâtJ. Robert White, Bisericile sănatose ale Împărăției (copertă) din calitate de pastor al câtorva biserici americane reprezentative, cât și în calitate de Președinte al Convenției Baptiste din Georgia, o comunitate de credincioși de peste 6 milioane de persoane.

Deși lista nu este exhaustivă, cum onest recunoaște însuși autorul, ea ne ajută să identificăm acele calități care fac ca o biserică să fie considerată sănătoasă din punct de vedere scriptural. Argumentele autorului sunt fundamentate biblic și susținute cu exemple din vasta sa experiență.

Întâlnirea cu cartea Bisericile sănătoase ale Împărăției va oferi cititorului un prilej de evaluare a slujirii sale cât și a bisericii din care face parte. Cartea se adresează pastorilor, lucrătorilor spirituali și membrilor preocupați de menținerea unei spiritualități biblice în biserica din care fac parte.

Cartea poate fi comandata AICI

http://revistacrestinulazi.ro

Un răspuns

  1. […] CULTELE NEOPROTESTANTE ŞI DREPTURILE OMULUI. Un strigăt la Radio Europa Liberă (aprilie 1977) J. Robert White, Bisericile sănătoase ale Împărăției Cătălin Dupu, Culorile Fericirii Documente şi acte normative privind BCER Ionel Mânzat, […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: