180 Movie – o realitate tulburatoare despre holocaust, avort si viata vesnică


Un demers jurnalistic demn de toata aprecierea pentru maniera in care reuseste sa dovedeasca superficialitatea gandirii unora dintre semenii nostri. Abordarea pare sa fie asemanatoare cu felul in care profetul Natan s-a raportat la regele David (2 Samuel 12).

Sursa documentarului http://suceavaevanghelica.wordpress.com

Un film foarte interesant deoarece realizează o paralelă între Holocaust și avort. Am remarcat și modul în care realizatorul pune problemele, de o manieră diferită de ceea ce se obișnuiește atunci când li se prezintă oamenilor mesajul creștin. Rămâne ca fiecare dintre noi să luam atitudine și să acționăm împreună după cum menționa și Alicia. Cred că este nevoie de o voce unită a creștinilor evanghelici și uneori de o atitudine diferită de a prezenta mesajul Evangheliei.

Atentie ! Pentru limba romana urmeaza indicatiile din imaginea de mai jos :

“180″ movie – un proiect Heart Changer.

Publicitate

4 răspunsuri

 1. Gabriel Ionescu

  extraordinar, va multumesc! Tineti/o tot asa! Mai e un documentar interesant de la BBC, intitulat A HISTORY OF CHRISTIANITY, in 6 episoade. Il puteti posta cu subtitare in romana? Va multumim!

  Apreciază

  1. Marius Silvesan

   Am gasit documentarul dar fara subtitrare. Sper sa am timp sa-l caut si in alta parte si daca il gasesc cu subtitrare am sa-l incarc pe contul meu si-l pun pe site.

   Apreciază

 2. […] 180 Movie – o tulburatoare realitate despre holocaust, avort și viata vesnica […]

  Apreciază

 3. […] produs de cei care au făcut documentarele 180 (aici), Genius (aici) și Evolution vs. God […]

  Apreciază

%d blogeri au apreciat: