Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania (26 februarie 2012)


iua Naţională de Rugăciune pentru România se celebreaza duminica 26 februarie 2012 si este, de cativa ani, un eveniment in care crestinii se apropie de Domnul Dumnezeu în rugăciune, pentru binecuvantarea poporului roman.
“Cautati pe Domnul si sprijinul Lui, cautati necurmat Fata Lui!” 1 Cronici 16:11 este tema evenimentului. Anul acesta ne-am rugat si ne vom mai ruga in mod special pentru situatia economica si spirituala a Romaniei.
Din 2005, în sute de biserici din tara si de peste hotare, de dimineaţă şi la lăsarea serii, credincioşii si-au înalţat rugăciunile cu dorinta sincera: Doamne, binecuvintează România!
Din motivele de rugăciune amintim:
Romania sa devina o tara crestina, nu doar sa se declare. Romania sa Il recunoasca pe Isus Hristos ca Domn si Mantuitor personal. Presedintele tarii sa fie si un om al lui Dumnezeu. Guvernul sa fie o institutie care sa se bazeze pe Biblie in luare deciziilor. In Parlament, Adevarul si Dreptatea sa se distinga zilnic. Prefecturile tarii sa oranduiasca lucrurile conform Bibliei. Primariile sa fie locuri in care Dumnzeu sa nu fie facut de rusine. Pastorii, preotii, prezbiterii si alti slujitori sa fie oameni calauziti de Dumnezeu. Bisericile sa traiasca in Adevarul Bibliei. Sa se marturisim pacatele personale. Sa marturisim pacatele natiunii si sa cerem Vindecare. Romania sa aiba o presa curata. Invatamantul sa fie la inaltimea cuvenita. Economia tarii sa fie in crestere, bazata si pe morala crestina.
An de an, noi biserici si organizatii s-au alaturat mijlocirii in post si rugaciune pentru Romania.
Dintre parteneri amintim: Biserici evanghelice din Romania, Biserici evanghelici din Diaspora, Centrul Arta pentru Viata, Alfa Omega TV, Farul Crestin, resursecrestine.ro, Radio Vocea Evangheliei.

http://evenimentcrestin.blogspot.com/

Un răspuns

  1. […] Martin Luther despre rugăciune  Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania (26 februarie 2012) […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: