15 mii de Biblii, într-o nouă versiune italiană, vor fi distribuite gratuit, duminică, 5 octombrie, în Piața Sfântul Petru


15 mii de Biblii, într-o nouă versiune italiană, vor fi distribuite gratuit, duminică, 5 octombrie, în Piața Sfântul Petru. (…)

Noua ediție a Bibliei, tradusă în italiană după textele antice, va fi disponibilă nu numai în biserici și librării, dar și în aeroporturi, în supermarketuri și în suplimentul revistei ”Famiglia Cristiana” de joi, 2 octombrie. Biblia cuprinde 1392 de pagini, în formatul compact al unei broșuri și are două inserturi color de 36 de pagini la începutul și http://apa-vietii.blogspot.rosfârșitul volumului. Ediția prezintă și alte elemente interesante pentru cititori, precum introducerile generale și la fiecare carte biblică, note esențiale în subsolul paginii, un atlas în culori cu hărți și reconstituiri și un ghid detaliat pentru cateheți și formatori. În plus, se prezintă și un plan de lectură în 365 de zile pentru cei care își propun să răspundă la invitația Sfântului Părinte Papa Francisc de a avea mereu cu sine o Biblie și de a citi un pasaj în fiecare zi din timpul de peste an.

Sursa: http://www.e-communio.ro

Un răspuns

  1. Reblogged this on Persona and commented:
    O noua decizie pozitiva a papei Francisc.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: