Dănuț Mănăstireanu, „Cred întru una sfântă, catolică și apostolică Biserică” – istoria unui pelerinaj spiritual în spațiul românesc al Reformei


„Cred întru una sfântă, catolică și apostolică și Biserică” – istoria unui pelerinaj spiritual în spațiul românesc al Reformei a fost titlul prelegerii susținute în cadrul Conferinței științifice Reforma protestantă și limbajele credinței organizată de Facultatea de Teologie Baptistă, Universitatea din București în data de 31 octombrie 2017. Evenimentul a fost organizat în contextul celebrării a 500 de ani de Reformă protestantă.

2 răspunsuri

  1. Multumesc frumos, Marius.

    Apreciază

  2. A republicat asta pe Persona și a comentat:

    Iata aici inregistrarea prezentarii pe care am facut-o marti 31 octombrie, la Institutul Teologic Baptist din Bucuresti, in cadrul sesiunii de comunicari ocazionata de comemorarea a 500 deani de la inceputurile Reformei protestante.
    Este un text mai putin academic si mai degraba biografic, pe care l-am considerat un fel de datorie de onoare fata de o traditie eclesiala pe care am parasite-o, dar in care am trait cea mai mare parte a vietii mele eclesiale, si care a contribuit in chip major, alaturi de citeva alte surse, la conturarea identitatii mele crestine.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: