Site despre „fenomenul” sau „experiementul” Pitesti – reeducarea prin tortura (1949-1951)


Buna ziua,

Va anuntam cu placere ca www.fenomenulpitesti.ro este activ incepand de astazi! Site-ul este cea mai bogata sursa de informatii on-line, disponibile in mod gratuit pentru toti utilizatorii, despre asa-numitul „fenomen” sau „experiment” Pitesti – reeducarea prin tortura (1949-1951), si contine poze, documente, texte si marturii video in exclusivitate, prezentate in conditii grafice deosebite.

Vizitati site-ul acum si veti gasi si trailerele oficiale ale documentarului „Demascarea” (2010, regia Nicolae Margineanu, scenariul Alin Muresan), un film realizat in coproductie AGER Film-Fundatia Arsenie Boca-Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc-www.fenomenulpitesti.ro, cu sprijinul Konrad Adenauer Stiftung. Filmul va aparea pe piata la inceputul lui ianuarie 2011 si va fi disponibil spre vanzare pe www.fundatiaarsenieboca.ro si in librariile de profil. Detaliile despre lansarea oficiala a filmului vor fi postate pe site.

Cu bine,

Alin Muresan, http://www.fenomenulpitesti.ro

Informație primită prin intermediul prietenului meu Cosmin Budeancă http://cosmin-budeanca.blogspot.com/

Un răspuns

  1. […] Site despre “fenomenul” sau “experiementul” Pitesti – reeducarea prin … Tue Dec 21, 2010 11:03 am Buna ziua, Va anuntam cu placere ca http://www.fenomenulpitesti.ro este activ incepand de astazi! Site-ul este cea mai bogata sursa de informatii on-line, disponibile in mod gratuit pentru toti utilizatorii, despre asa-numitul “fenomen” sau “experiment” Pitesti – reeducarea prin tortura (1949-1951), si contine poze, documente, texte si marturii video in exclusivitate, prezentate in conditii grafice deosebite. […] […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: