Seara cărții cu Vasilică Croitor – precizările organizatorilor


Ca urmare a publicării anunțului despre Seara cărții cu Vasilică Croitor la Biserica Penticostală Efraim din Târgoviște și comentariilor cititorilor, organizatorii evenimentului menționat au oferit un răspuns oficial precum și clarificări suplimentare în legătură cu acest proiect pe care le prezint mai jos.

Buna ziua!
Sunt Laurentiu Funieru si fac parte din organizatorii acestei seri.
Seara cărții este la a patra manifestare in cadrul bisericii noastre. Scopul ei este incurajarea membrilor noștri la lectura. Avem in cadrul bisericii o biblioteca in continua dezvoltare, deci evenimentul intitulat “Seara Cârtii” este în strânsă legătura cu biblioteca. Anul acesta ne-am gândit sa invitam si scriitori creștini care sa aibă un mesaj care sa se potrivească scopului acestui eveniment.
In cadrul acestei seri nu va fi vorba numai de “Răscumpărarea Memoriei”, deși va fi pomenita. În cadrul acestei seri vom avea un mesaj orientat spre incurajarea la lectura, videoclip legat de acest subiect, premierea primilor trei cititori ai anului trecut, la categoria adulti si copii, prezentarea site-ului nou al bisericii cu biblioteca online, etc. V-am dat aceste amanunte ca sa intelegeti orientarea si scopul acestui eveniment.
De ce aceasta imagine pe afis?
Deoarece, asa cum bine s-a precizat, Vasilica Croitor este traducator si director de editura, iar mai nou este si scriitor, ceea ce-l califica pentru SCOPUL evenimentului.
Legat de credibilitatea cartii scrise, aceasta nu are de-a face cu parerile noastre personale, ci cu credibilitatea surselor si a procesului de cercetare. Legat de aceasta, sunt altii mai abilitati ca noi pentru a verifica valoarea de adevar a surselor citate. Daca aveti cunostiinta de specialisti in domeniu care neaga valoarea cartii din acest punct de vedere, anuntati-ne. Dar daca nu exista inca astfel de contestatii, nu avem nici un motiv sa ne indoim de valoarea scrierii, indiferent de reactiile emotionale ale unora sau ale altora.
Cam atat am avut de spus. Sper ca am raspuns la nelamuririle dumneavostra.
O zi buna in continuare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: