Newsletter ITB – JUBILEUL ABSOLVENTILOR


Stimați colegi de slujire,

Suntem bucuroși să putem beneficia de harul lui Dumnezeu și binecuvântarea de a fi parte a planului măreț de mântuire prin Domnul Isus Hristos. Pe deplin recunoscători față de Dumnezeu, ITBB inițiază începând cu acest an întâlnirea anuală Jubilelul absolvenţilor, eveniment la care sunt invitați toți cei care au absolvit cursurile Institutului Teologic Baptist, ori ale Seminarului Teologic Baptist din București.

Începând cu anul 1921, Seminarul Teologic Baptist din Bucureşti a format generaţii de lucrători ce sunt chemați să rememoreze amintiri, să-și întâlnească colegii și să aibă părtășie împreună. Evenimentul va avea loc în zilele de 28-29 septembrie în București, programul jubiliar desfășurându-se începând cu masa de prânz, vineri 28 septembrie ora 13:00 şi se va incheia sâmbătă 29 septembrie cu masa de prânz.
Dorința noastră este ca un număr cât mai mare de absolvenți să poată participa, şi de aceea vă rugăm să transmiteți această invitație tuturor absolvenților pe care îi cunoașteți, slujitori activi sau pensionari, din țară sau străinătate, după programul menționat în anexă.

Cu speranța că în curând ne vom putea bucura de părtășia frățească la acest eveniment, dorim ca pacea Domnului și bucuria mântuirii să vă însoțească!

Cu deosebit respect și dragoste în Hristos Domnul,
Conf.Dr. Daniel M. MARIS
RECTOR ITBB

Mai multe detalii se pot afla aici.

http://itb.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: