Video: Cătălin Vasile – De la un pliant, la o misiune


Cătălin Vasile, director și fondator Prodocens Media, a fost invitatul emisiunii Cuvântul care deschide la Light Channel TV. Moderatorul emisiunii a fost realizatorul TV, Cornel Dărvășan. Împreună cu acesta își propuseseră să vorbească despre începuturile Prodocens Media, modul în care Cătălin Vasile a simțit chemarea de a se implica într-o lucrare media, de a face ceva util în răspândirea și promovarea valorilor creștine.
Nu au putut vorbi despre Prodocens Media fără să vorbească despre omul Cătălin Vasile, despre locul unde s-a născut și crescut, familie, despre eșecurile și mai apoi succesele din viață … care până la urmă toate au fost sub mâna tare a Lui Dumnezeu.
Deși pentru prima dată în fața camerelor video (de obicei la Prodocens Media Cătălin stă în spate) acesta s-a deschis și a vorbit despre, poate, cele mai adânci experiențe prin care a trecut.

În această emisiune Cătălin vorbește despre experiența întoarcerii sale la Domnul. Despre rolul pe care un pliant cu o invitație  la vizionarea filmului Isus l-a avut în viața sa și a familiei sale.

Experiențele sale continuă cu perioada liceului și a pregătirii pentru admiterea la facultatea de limbi străine. După cum menționa și Alin Cristea, din acest interviu aflăm detalii interesante legate de tinerețea lui Cătălin Vasile, „de exemplu cum a plecat la facultate la computere la Craiova cu doua bagaje și o pereche de pantofi, TOATE prezentate cu o seninătate și naturalețe debordante”

.

http://www.lightchanneltv.ro/cuvantul-care-deschide/de-la-un-pliant-la-o-misiune-catalin-vasile/
Vor continua discuția într-o altă emisiune pe care o vor anunța ulterior.
Sper ca mărturia acestuia să fie o încurajare pentru toți cei care o vor urmări.
Cu prețuire,
Cătălin Vasile

Un răspuns

  1. […] prima emisiune, care poate fi urmărită AICI, Cătălin a vorbit despre modul personal  în care l-a cunoscut pe Dumnezeu și tinerețea sa. A […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: